Anmod om fremvisning af Produkt Sortiment

Generelt om iSmoke Premium FiltreGenerelt om filteret:
iSmoke 2 Premium filtre giver en naturlig smag af tobak, frugt eller anden aroma. Filteret er produceret uden skadelige stoffer og er produceret af organiske og spiselige ingredienser, der alle i forvejen bliver brugt i fødevareindustrien. Væsken i filtret er udvundet af naturlige ingredienser fra tobaksblade, frugter m.v. som er nøje udvalgt hertil.

iSmoke 2 Premium filter – et filter med lang nydelsestid! Du får den autentiske nydelse som var det at ryge en ordinær cigaret! iSmoke Premium Filtre giver optil 350 inhaleringer på et filter, du undgår de over 4.000 giftstoffer, tjære kulilte samt forbrænding af tobak, som findes i ordinære cigaretter.

iSmoke 2 Premium filtere giver altid en kraftig mængde ”røg”, grundet den indbygget forstøver, som er enheden der genererer ”damp-røgen”. Forstøveren skiftes hver gang du skifter filter på din cigaret, og dette er årsagen til at iSmoke Premium filtre aldrig mister styrke i ’røgudviklingen’.

Forbrug:
Ryger du op til 20 ordinære cigaretter om dagen skal du regne med du bruger et iSmoke 2 Premium filter i gennemsnit pr. dag.

Certifikater:
iSmoke 2 Premium Filtre produceres under kliniske og sterile forhold. E-Væsken i filteret gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre slutbrugerne en ensartet smagsoplevelse hver gang.

iSmoke 2 Premium Filtre er alle MSDS certifikats godkendt. Vores producent er endvidere godkendt med følgende certifikater: FDA/KFDA godkendelse, den Amerikanske Fødevarestyrelse samt følgende ekstra certificeringerne: BV, TUV, GMP, HACCP, ISO.

Opbevaring: iSmoke 2 Premium filtre skal opbevares et mørkt og køligt sted ca. 18 grader.

Holdbarhed:
iSmoke 2 Premium filtre kan opbevares i optil 18 måneder ved rette opbevaringsmetode (dette for at sikre at dine filtre altid har en frisk smag og styrke).

SPECIFIKATIONER:

Om Filteret:
ModeliSmoke Premium Filtre
Smage:Original Tobak, Mentol samt Intens Tobak
Styrke uden nikotin:0mg pr. filter
Styrke med nikotin:12mg & 18mg pr. filter
Antal Cigaretter:5 filtre, svarer til 100 ordinære cigaretter
Filter Væske Certifikater:
Godkendelser:MSDS
Producent Certifikater:
Godkendelser:BV, TUV, GMP, HACCP, ISO & MSDS
FDA/KFDA:US Food and Drug Administration
Indhold Filtre:Se indholdslisten
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING