Som kunde hos iSmoke
skal du minimum være 18 år.

Bekræft din alder er +18 år.
Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år
Anmod om fremvisning af Produkt Sortiment
 1. iSmoke® V2 Startpakke

  Enkelt og Effektivt! - Skru et filter på og damp løs!
  iSmoke® V2 Startpakke
  Pris fra
  249,00 kr

  Se produktet

  iSmoke® E-Cigaret Kit indeholder alle hardware enheder du skal bruge for at komme let igang. Dog skal filtre til e-cigaretten tilkøbes. Vores 2-delte e-cigaret er enkel og ligetil! Oplad et batteri... Læs mere
 2. iSmoke® V2 Genopladeligt Batteri med Knap

  Ekstra Stærkt! - Et kvalitets litiumbatteri
  iSmoke® V2 E-Cigaret Batteri
  Pris fra
  109,95 kr

  Se produktet

Godkendte E-Cigaretter med Nikotin

De nye E-Cigaret regler, som 20. november 2016 trådte i kraft for e-cigaretter og e-cigaret væske, gældende for EU og ikke mindst Danmark betyder, at e-væsken til elektroniske cigaretter skal registreres gennem sikkerhedsstyrelsen for lovligt at kunne sælges i Danmark. Er produkt ikke anmeldt og godkendt er det ulovligt at sælge.

Alle iSmoke® Premium Filtre er registreret hos Sikkerhedsstyrelsen og kan lovligt sælges med nikotin i Danmark.

Hvad er Elektronisk Cigaret?

E-Cigaretten er en forholdsvis ny teknologi som for alvor indtog Danmark i 2009, den omtales dagligt oftest som en e-cigaret, damp cigaret, elektronisk cigaret, el cigaret eller e-cig. En e-cigaret er en batteridreven enhed som er designet til at simulere rygning!

Cigarettens design og funktion er skabt til at yde som en ordinær cigaret. Udseendet på iSmoke® cigaretter gør at de fleste forbipasserende ikke kan se nogen mærkbar forskel på vores cigaret eller en ordinær.

iSmoke® cigaretter med masser af damp

iSmoke® cigaretten giver en tyk damp, der ligner røgen fra ordinær tobaksrygning, men i modsætning til tobaksrøgen, indeholder iSmoke® cigaretten INGEN tjære eller over de 4000 giftstoffer og kemikalier der findes i ordinær cigaret.

Vores Elektroniske Cigaret danner damp ved anvendelse af en forstøver og et varmeelement der direkte er installeret i vores Premium Filtre. Forstøveren opvarmer en lille mængde væske i filteret og herved skabes damp med stort set samme smag og konsistens som tobaksrøg.

iSmoke® cigaretten overgår selv storrygeres forventningerne som overraskes positivt over effekten vores cigaret giver. Cigaretten producerer ikke røg som du kender fra en ordinær cigaret, hvor der er foregår en antændelse og forbrænding af tobak ved brug af ild. Dette gør at iSmoke® cigaretten ikke udgør nogen form eller risiko for brandfare.

iSmoke E-Cigaret


iSmoke® genopladelige E-cigaret batterier
Den elektroniske cigaret fra iSmoke® indeholder et genopladeligt litium batteri, som ligner den hvide del af en ordinær cigaret der brænder væk når den bliver røget. På enden af vores batterier sidder en LED-indikator, som lyser op når man inhalerer på cigaretten. LED-Indikatoren stopper med at lyse og eller begynder at blinke når batteriet er brugt op, hvorefter det er tid til at genoplade batteriet.

De genopladelige litium batterier fra iSmoke® skal bruges helt op og aflades før de igen genoplades, hvis ikke kan batteriet miste sin styrke, ligesom man kender det fra bærbar computer, mobiltelefon hvor batteriet med tiden bliver dårligere og dårligere.

Det er vigtigt at læse vores brugervejledningen der medfølger cigaretten, se afsnittet om genopladning af batterierne.

iSmoke® Premium Filtre med Nikotin
iSmoke® Premium filtre til vores e-cigaret indeholder en forstøver i hvert enkelt filter, dette sikre altid optimal mængde røg når du ryger. Forstøveren der er indbygget i filtret er en lille metalspole som opvarmer e-væsken til fordampningspunktet. Dette betyder ikke at e-væsken brændes på, men at din indåndingsluft opvarmes så der kommer damp.

iSmoke® Premium filtre giver dig optil 350 inhaleringer på et enkelt filtre, som svarer til omkring 20 stk. ordinære cigaretter. Vores filtre er MSDS certifikats godkendt og vores producent er endvidere godkendt af FDA/KFDA, den Amerikanske Fødevarestyrelse samt følgende ekstra certificeringerne: BV, TUV, GMP, HACCP, ISO.
iSmoke Premium E-Cigaret filter

iSmoke® Premium Filtre produceres under kliniske og sterile forhold. E-Væsken i Filteret gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre slutbrugerne en ensartet smagsoplevelse hver gang.

Læs mere om vores nikotin styrker her.
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING