Godkendte Produkter af Sikkerhedsstyrelsen

iSmoke Premium Filtre med nikotin er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelse til salg i Danmark.

20. november 2016 trådte de nye regler endeligt i kraft for e-cigaretter og e-cigaret væske gældende Danmark og resten af EU i kraft. Det er ikke længere lovligt at markedsfører et produkt med mindre dette er godkendt i det pågældende land. Er et produkt anmeldt og godkendt kan det lovligt sælges med nikotin. Godkendt af Sikkerhedsstyrelsen

Dette har desværre kravet nogle ændringer i vores produkt sortiment, idet alle smage i alle styrker skal anmeldes og godkendes som en enkelt enhed gennem sikkerhedsstyrelsen mod et stort gebyr samt et årligt opretholdelses gebyr.

iSmoke Danmark har pr. 12 og 15. november 2016 fået anmeldt og godkendt følgende filtre:

  • Original Tobak med 18mg Nikotin.
  • Original Tobak med 18mg Nikotin.
  • Mentol med 18mg Nikotin.
  • Mentol med 12mg Nikotin.
  • Intens Tobak med 18mg Nikotin.

Antallet af anmeldte godkendte produkter i Danmark der lovligt kan sælges er pr. 29. november 2016 på 56 stk. heraf er fem produkter registeret af iSmoke.

Vi kommer løbende til at arbejde på at få anmeldt og godkendt endnu flere filtre, så vi indenfor et par måneder er tilbage med stortest samme produkt sortiment som tidligere.

Du kan læse mere om de nye e-cigaret regler og se hvilke produkter der er anmeldt og godkendt til lovligt salg i Danmark. Se nærmere her.

Enjoy The Pleasure
iSmoke
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING