Som kunde hos iSmoke
skal du minimum være 18 år.

Bekræft din alder er +18 år.
Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år
Anmod om fremvisning af Produkt Sortiment

Vi kan hjælpe dig til et succesfuldt rygestop!

Rygning er skadeligt, og i EU dør der omkring 650.000 mennesker hvert år på grund af rygning eller ryge-relaterede sygdomme. Alene i Danmark dør omkring 14.000 mennesker af rygning eller følgesygdomme. Rygning er i Danmark således den enkeltfaktor, som forringer vores sundhed mest.

Er du ryger, har du stor risiko for at blive ramt af kræft, hjerte-kar-sygdomme og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Dertil kommer yderligere en lang række andre helbredsproblemer, som også er medvirkende til nedsættelse af livskvaliteten. Omkring 430.000 danskere er diagnosticeret med KOL.

Rygning er årsag til en lang række sygdomme
  • Rygning kan medføre en lang række forskellige helbredsproblemer.
  • Rygning giver kræft, ca. 4.500 danske dør årligt!
  • Rygere har øget risiko for hjerte-kar-sygdomme.
  • Rygere har øget risiko for åreforkalkning og blodpropper.
  • Rygere har øget risiko for kredsløbsbesvær i benene og hjerneblødninger.
  • Rygere har øget risiko for udvikling af type 2 diabetes.
  • Rygere har øget risiko for paradentose og komplikationer i forbindelse med behandling.
  • Rygere har øget risiko for hoste, åndenød og luftvejsinfektioner.

Det er tid til forandring? – Gennemfør et Rygestop med iSmoke.

iSmoke startede med salg indenfor Elektronisk Cigaret produkter helt tilbage i december 2009 hvor markedet for Elektroniske Cigaretter i Danmark, var ved en begyndelse. Vi er en af Danmarks førende virksomheder og med mere end 4 års professionel erfaring med salg og service af Elektroniske rygestop produkter, er vi en yderst seriøs og professionel partner. Læs mere om iSmoke.

I perioden frem til 2013 har iSmoke E-Cigaret Produkterne hjulpet flere tusinde kunder til et komplet rygestop og eller rygenedsættelse, hvor personen enten er skiftet fast, til en iSmoke Elektronisk Cigaret eller helt stoppet brugen af ordinære cigaretter.

Skift til en Elektronisk Cigaret fra iSmoke, og gennemfør et rygestop af ordinære cigaretter indenfor få dage. Vores produkter har bevist at 80 % af vores brugere lægger de ordinære cigaretter på hylden.

Ønsker du mere information kan du læse mere om iSmoke E-Cigaret Produkter, der kan hjælpe dig igennem til et succesfuldt rygestop.

Enjoy The Pleasure
iSmoke
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING