Som kunde hos iSmoke
skal du minimum være 18 år.

Bekræft din alder er +18 år.
Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år
Anmod om fremvisning af Produkt Sortiment

Skab overskud og mere energi! - Skift til iSmoke El Cigaret

iSmoke er det bedste valg til hurtig og let rygestop af almindelige cigaretter. Ved et rygestop / rygenedsættelse af ordinære cigaretter siger du farvel til en masse giftstoffer, og din krop vil elske dig for det. Vores produkter indeholder IKKE de ca. 4.000 forskellige giftstoffer, som du får fra ordinær tobaksrygning. Disse vil du fremover kunne skåne din krop for.

Ved et rygestop/ rygenedsættelse er det vigtigt, at du er indstillet på kampen mod cigaretterne. Det kræver energi, tålmodighed og engagement. Du skal hele tiden holde fokus på, hvad din motivation er for at stoppe.

  • Er det for at forlænge dit liv?
  • Er det for at skåne dine omgivelser?
  • Er det for at undgå rygerelaterede sygdomme?
  • Er det for at kunne deltage aktivt i dine børn eller børnebørns liv?

Der findes rigtig mange gode grunde til at stoppe eller nedsætte ens rygning. Tænk over dine grunde! Lav eventuelt et væddemål med dig selv, din familie, eller dine venner for at fastholde din motivation!

Kom rigtigt fra start med din iSmoke El Cigaret:

Når du modtager din nye iSmoke El Cigaret, anbefaler vi, at du først tager den i brug den efterfølgende morgen. Husk altid at oplade dine batterier i 2-4 timer, og vi anbefaler at du læser brugermanualen godt igennem inden ibrugtagelse.

Hvorfor vente til dagen efter?

Hos iSmoke ønsker vi at give vores kunder den bedste forudsætning fra start. Vi anbefaler at du venter til den efterfølgende morgen med at gå i gang. Dette giver dig en bedre effekt samt overgangen fra de ordinære cigaretter til iSmoke Cigaretten er væsentligt lettere. iSmoke E-Cigaretter er næsten som en helt ordinær cigaret, hvor du får smag, røg og hals-krads.

Hvis du om morgenen den efterfølgende dag begynder at dampe, i stedet for at tænde en ordinær cigaret, vil det føles som at ryge en helt traditionel cigaret. Den eneste forskel er at smagen er anderledes. Dette kan sammenlignes med at skifte til et nyt cigaret mærke. Bemærk: (iSmoke 2 modellen) Når du har installeret et nyt filter på din iSmoke E-Cigaret, tager det 3-4 inhaleringer inden der kommer fuld gang i filteret.

Normalt ryger du en ordinær cigaret på 5-7 minutter, men med en E Cigaret skal du ryge et sted mellem 12-15 inhaleringer, hvorefter du stopper inhaleringen og cigaretten automatisk går i "standby" tilstand, indtil næste gang du ryger på den.

På vores iSmoke EGO Cigaret skal du aktivere den ved at trykke på knappen (på cigaretten) 5 gange hurtigt. Knappen skal holdes nede ved hver inhalering. Ønsker du at slukke for cigaretten skal du, igen, trykke 5 gange hurtigt. Og den er nu slukket.

Hvis du endnu ikke er overbevist om at en E Cigaret er vejen til dit rygestop skal du læse videre om Fordele ved en Elektronisk Cigaret

Enjoy the Pleasure
iSmoke
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING