Anmod om fremvisning af Produkt Sortiment

Certifikats godkendte iSmoke produkter.

SUBLIM KVALITET!

MED EN LANG RÆKKE SERIØSE CERTIFIKATER!

iSmoke handler kun med de største og mest kvalitetsbevidste producenter. Vores samarbejde med vores udvalgte producenter bygger på mere end 4 års tæt samarbejde, hvor kvalitet, produktudvikling, produktsikkerhed og levering til aftalt tid er nogle af vores vigtigste faktorer.

Alle iSmoke E-Cigaretter har en lang række certifikats godkendelser. Vores batterier er bygget på seneste teknologi og er minimum CE og ROHS og overholder alle lovkrav hertil.

iSmoke Premium Filtre og Premium E-Væsker er MSDS certifikats godkendt som er garanti for at e-væsken er produceret ansvarligt, i kliniske forhold og at den rent faktisk indeholder og følger producents opskrifter uden ændringer i forhold til certificeringen.

Alle vores producenter har yderligere følgende ekstra certificeringer:
Indhold i Filtre og E-Væsker!

Få en detaljeret liste over det du ryger!

Hos iSmoke har vi intet at skjule. Vi mener at åbenhed er en nøglefaktor og vejen frem. Som kunde hos iSmoke har du altid kunne se indholdet i vores Filtre og E-Væsker. Du kan læse videre om indholdet i vores Filtre og E-væsker.

Overvejer du at lægge de ordinære cigaretter på hylden, så kan du læse mere om iSmoke E-Cigaretter og vores andre produkter.

Enjoy The Pleasure
iSmoke
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING