Anmod om fremvisning af Produkt Sortiment

Om iSmoke

Vi holder altid hvad vi lover!

For uden dig er vi intet!

iSmoke® startede med salg indenfor Elektroniske Cigaret produkter helt tilbage i juni måned 2009 hvor markedet for Elektroniske Cigaretter i Danmark var ved begyndelsen. Vi er en af Danmarks markedsførende virksomheder og med mange års professionel erfaring med salg og service af Elektroniske rygestop produkter, er vi en yderst seriøs og professionel virksomhed.

I perioden frem til d.d har iSmoke E-Cigaret Produkterne hjulpet flere tusinde kunder til et komplet rygestop og/eller rygenedsættelse, hvor kunden enten er skiftet fast til en iSmoke E-Cigaret eller helt stoppet rygningen af ordinære cigaretter.

Vi kender vores produkter 110% - For vi bruger dem selv!
75% af vores medarbejdere hos iSmoke benytter selv vores Elektroniske Cigaretter til deres rygestop. Vores medarbejdere kender alt til vores produkter, og kan altid give dig et professionelt svar på dine spørgsmål.

Vi er kendt for produkter der virker!
iSmoke handler kun med de største og mest kvalitetsbevidste producenter. Vores samarbejde med vores udvalgte producenter bygger på mange års tæt samarbejde, hvor kvalitet, produktudvikling, levering til aftalt tid er nogle af vores vigtigste faktorer.

Vi har i årenes løb testet flere hundrede elektroniske cigaretter, hvilket vi fortsat gør! Inden et nyt produkt i iSmoke serien lanceres til vores kunder, er det gennem en streng udvælgelse- test for, at sikre vores høje kvalitet og vores kunders tilfredshed.

Hvorfor skal du vælge os?
  • Sublim Produkt Kvalitet
  • Nøje udvalgt Produktserie - Vores produkter virker hver gang!
  • 30 dages fuld tilfredshedsgaranti
  • Professionel virksomhed med service i højsædet
  • Fejl margin på vores produkter på ca. 2%
  • 98% leveringsdygtige på samtlige af vores produkter
  • Kundeklub fra 5 - 20% rabat på samtlige produkter
  • Ingen skjult agenda, binding m.v.

Hvis du ønsker at vide mere om iSmoke er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres ved henvendelse til vores kundeservice afdeling.

Ønsker du mere information kan du læse mere om iSmoke E-Cigaret Produkter, der kan hjælpe dig igennem til et succesfuldt rygestop.

Clubismoke.dk drives og ejes af
iSmoke Danmark ApS
Tornegårdsvej 63
2620 Albertslund
Danmark

Cvr. nr.: 27263623

Enjoy The Pleasure
iSmoke
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING