Anmod om fremvisning af Produkt Sortiment

Status på Original Tobak

Kære kunde

Opdateret Status: 27 oktober, afventer levering til lager

Vi er i de følgende dage stærkt udfordret på levering af Original 12 & 18 mg som er udsolgt. Idet vi i øjeblikket tilbageholder vores bufferlager på over 25.000 filtre i original 18mg grundet fejlproduktion bestående af bismag af mentol i filtrene.

Det er en dybt frustrerende situation for både dig og os, som vi desværre ikke har haft indflydelse på. Der vil på vores fremtidige produktioner pålægges yderligere kvalitets kontrol, så lignende ikke kan opstå.

Herudover er vores seneste produktion af filtre, der skulle have være landet og lagerført senest 19 oktober, endnu ikke afsendt grundet ekstra ordinært pres på transportfly. Vi har dagligt haft kontakt med UPS der håndterer vores flyfragt og dagligt har de udskudt afgangen af vores forsendelse til dagen efter. Vores forsendelse har ligget hos UPS siden 12. oktober.

Vi har forsøgt at ombooke vores forsendelse men grundet covid-19 situationen er alle transport selskaber overbooket og underlagt stort pres.

Vi kan kun beklage denne meget uheldige situation og arbejder dagligt på højtryk for at få vores forsending hjem!

Til de kunder der ikke har flere filtre i 12 eller 18 mg. original, bedes kontakte kundeservice på vores e-mail eller telefonisk.
Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING