Salgs- og leveringsbetingelser

Albertslund, gældende oktober 2016 - version 1.0.8.

Generelt:
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer og handler indgået med iSmoke Danmark ApS. Enhver fravigelse af de generelle salgs- og leveringsbetingelser, kan kun ske efter skriftlig tilladelse fra iSmoke Danmark ApS eller med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Der tages forbehold for fejl og mangler på hjemmesiden, herunder prisændringer, tastefejl, udsolgte varer o. lign.


Priser:

Alle priser på hjemmesiden er, med mindre andet er angivet, kontante enhedspriser inkl. moms, import told samt afgifter og eksklusiv levering. iSmoke Danmark ApS forbeholder sig retten til at ændre priser uden varsel. Ved overskridelse af betalingsfristen, samt ved salg til erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at debitere det forfaldne beløb med 2 % i rente pr. måned samt et rykkergebyr svarende til DKK 80,- inkl. moms pr. rykker. Varen forbliver ejendom til iSmoke Danmark ApS indtil hele købesummen inkl. evt. renter og omkostninger er betalt. Alle sager som ikke betales efter rykkerskrivelser overdrages til RKI A/S.


Bestilling:
Alle varer kan bestilles online i vores Web Shop. Bestilling kan ske alle døgnets 24 timer - 365 dage om året

Ordrer ekspederes hverdage i tidsrummet 09:00 - 14:00.

Privatpersoner har derudover mulighed for at bestille varer online under telefonisk vejledning gennem iSmoke Danmark ApS danske kundeservice. Virksomhedskunder har endvidere mulighed for direkte at bestille via e-mail eller telefon. iSmoke Danmark ApS står til rådighed for henvendelser angående vores produkter og leveringstid inden et køb afvikles.


Betaling:
Hvis du betaler med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit kreditkort misbruges ved brug af pin koden. De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun  Nets, der kan læse dem. Nets yder et højt kryptering niveau af alle kreditkort transktioner. iSmoke Danmark ApS eller andre har ikke mulighed for at læse dine kort date..

Følgende betalingsmetoder kan benyttes:
- Dankort
- VISA Dankort
- VISA Electron
- Master Card
- Paypal
- Bank overførsel

iSmoke Danmark ApS opkræver ingen kort eller anden afgift for betalingen. Ved betaling via bankoverførsel afsendes ordre kun når pengene er til rådighed på iSmoke Danmark ApS bankkonto.


Levering:
Ordre pålægges fragtomkostninger efter gældende takster. Varer leveres almindeligvis inden for 1-2 hverdage eller den på hjemmesiden anførte leveringstid. Der tages imidlertid forbehold for udsolgte og udgåede varer samt forlænget leveringstid og leveringssvigt af varer fra vores leverandører.

iSmoke Danmark ApS sender kun til Danmark & Norge.

iSmoke Danmark ApS drives kun som internet virksomhed, hvorfor der ikke er mulighed for personlig betjening på adressen.


Returret:
Vi tilbyder 30 dages fuld returret, dvs. yderligere 16 dage ift. købelovens obligatoriske 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 30 dage tilbagebetaler vi hele købesummen. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være iSmoke Danmark ApS i hænde senest 30 dage efter modtagelsen, eller i hvert fald afleveret til Post Danmark (eller andet post forsendelse selskab) senest 30 dage fra faktura datoen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Hvis ikke varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen af iSmoke Danmark ApS ud fra en skønsmæssig salgsværdi. Sørg derfor altid for at passe ekstra godt på den originale emballage I tilfælde af, at De skal benytte fortrydelsesretten. Manglende original emballage medfører ofte en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af iSmoke Danmark ApS, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsesværdien. I værste fald kan manglende original emballage m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes. Brugte og eller åbne pakker af filtre tages IKKE retur, da produktet anses som værende brugt.

iSmoke Danmark ApS returnerer beløbet inden 30 dage.

Alle omkostninger ved at sende varen tilbage til iSmoke Danmark APS påhviler forbrugeren. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Evt. tvivlsspørgsmål rettes til iSmoke Danmark ApS danske kundeservice.


Reklamationsret:

Der gives 12 måneders reklamationsret på alle varer, dog undtagen filtre, e-væske, genopladelige batterier eller anden forbrugvarer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået senest 12 måneder efter den dag varen er modtaget. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen eller fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. For ”forbrugsvarer” som f.eks. filtre o.lign. gælder det at reklamationsretten er kortere end 1 år. I disse tilfælde afgrænses reklamationsretten af varens naturlige holdbarhed med mindre andet er anført.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal varen indsendes til os på vores adresse. Ved reparation skal udførlig fejlbeskrivelse samt kopi af faktura medsendes. Varer til ombytning/reparation skal så vidt muligt returneres komplet. iSmoke Danmark ApS forbeholder sig ret til at kreditere varen til dens oprindelige pris eller til ny gældende pris. Inden returnering af varer til iSmoke Danmark ApS skal der rettes henvendelse til vores kundeservice med henblik på rekvirering af returnummer.

Returnummer fås ved at rette henvendelse til kundeservice.

I tilfælde af returnering af en vare hvor der ikke kan konstateres nogen fejl, forbeholder iSmoke Danmark ApS sig retten til at fakturere Dem et eftersynsgebyr på brugt tekniker tid samt forsendelse. (1 teknikertime faktureres med DKK 395,- inkl. moms.). I det omfang iSmoke Danmark ApS holdes ansvarlig overfor Dem, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab som tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, installations- omkostninger m.v.

For erhvervsdrivende gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.


E-markedsføring:
Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra iSmoke Danmark ApS uden din udtrykkelige/aktive samtykke hertil.


Log statistik:
Log statistik bruges på http://www.clubismoke.dk samt underlæggende sider og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, samt på hvilken del af websitet dette forlades m.m. På http://www.clubismoke.dk anvendes log statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og til personalisering af markedsføringen mod brugeren. For at  komme i en rabat gruppe skal du oprette en konto på vores system og lade dig registrere med navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse m.v.. Vi gemmer ingen kreditkort oplysninger.

Personoplysningerne registreres hos iSmoke Danmark ApS, hvorefter de opbevares i 5 år inden de slettes, aktive kontoer slettes ikke.

iSmoke Danmark ApS videregiver aldrig oplysninger til tredjemand.


Force Majeure:
Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råvarer, ildebrand, beskadigelse af iSmoke Danmark ApS eller leverandørernes produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import eller eksportforhold samt enhver anden begivenhed, der hindrer/ begrænser os i at levere varen. iSmoke Danmark ApS har mulighed for at vælge mellem at hæve handlen, hæve en del af den, eller at levere så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. Vi friholder os for ethvert tab De måtte lide som følge af den manglende levering ved Force Majeure.


Kundeservice:
Kundeservice telefon: +45 7199 5565
Kundeservice e-mail: kundeservice@clubismoke.dk


Firma Address:
iSmoke Danmark ApS
Tornegårdsvej 63
2620 Albertslund
Danmark

Cvr. nr.: 27263623

Loading....

Vent venligst...

{{var product.name}}

SHOP VIDERE GÅ TIL BETALING
shop videre
SHOP VIDERE
GÅ TIL BETALING